Actualitate
Scandal în plină stradă, la Podari. 15 persoane au ajuns la spital

Echipajele medicale SMURD și SAJ au fost solicitate să intervină seara trecută pentru acordarea primului ajutor medical unor persoane din localitatea Podari, satul Livezi, care s-au bătut în stradă. În urma acordării primului ajutor medical au fost transportate la spital 15 victime, toate conștiente și cooperante.

Duminică, 30 august, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăt au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Podari a avut loc o altercație între mai multe persoane.
 La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente.
În urma conflitului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.
De asemenea, în timpul altercației,  au fost provocate distrugeri, fiind  sparte geamurile a unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate. 
La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, 1 echipaj de terapie intensiva și o autospeciala de transport personal și victime multiple din cadrul ISU Dolj și 2 ambulanțe SAJ Dolj.
În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe,  distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.