Actualitate
Scandal la Dispensarul TBC din Bechet

Două angajate ale Spitalului Orăşenesc Dăbuleni, care activează în cadrul Dispensarului TBC din Bechet, sunt protagonistele unui scandal care ar fi avut loc luna trecută, pe 26 martie, chiar în incinta spitalului. Biologul Claudia Onicală a depus o plângere la poliție și o acuză pe asistenta Cristina Văncică de agresiune. Incidentul a izbucnit pe culoarele secției TBC care funcționează în localitatea Bechet.

 

Biologul Cristina Onicală lucrează de șase ani în secția TBC din Bechet, care aparține de Spitalul Orășenesc Dăbuleni. Luna trecută, pe 26 martie între ea și asistenta Vancică a avut loc un conflict, din care prima a ieșit destul de șifonată. Victima a depus o plângere şi la poliţie, aşa că oamenii legii încearcă acum să descurce iţele conflictului dintre angajatele spitalului. Cele două femei implicate în scandal au refuzat să comenteze situaţia. Incidentul a ajuns însă şi la urechile localnicilor care sunt uimiţi de atitudinea celor două cadre medicale. Ileana Măricuţoiu, director al Spitalului Orăşenesc Dăbuleni ne-a declarat că nu știe motivul scandalului dintre cele două angajate și că așteaptă rezultatele anchetei interne.Dacă la finalizarea anchetei asistenta acuzată de agresiune va fi găsită vinovată, ea riscă să fie sancţionată disciplinar şi chiar să-şi piardă locul de muncă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.