Actualitate
Scandal la Sadova. Un bărbat acuză ca fost agresat cu un topor

În seara zilei de 8 octombrie, la sediul Postului de Poliție Sadova s-a prezentat un bărbat de 55 de ani, din Sadova, care a sesizat faptul că a fost agresat de un alt bărbat. Martorii spun că totul ar fi început de la o femeie, iar agresorul, în vârstă de 38 de ani, ar fi lovit victima de mai multe ori cu un topor în cap și pe spate.

Victima s-a ales cu piciorul în ghips și cu mai multe copci în zona capului. Reprezentanții IPJ Dolj spun că încă nu s-a stabilit cu ce a fost lovită victima, dar din primele cercetări ar fi fost vorba de o bâtă, nu de topor. În schimb, cel agresat susține că de față ar fi fost și doi martori care ar fi văzut incidentul iar în zonă sunt și camere de supraveghere. În această dimineață, victima s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală pentru a obține certificat medico-legal. "Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că între bărbatul de 55 de ani, din Sadova şi un alt bărbat, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs o altercaţie, în urma cărei primul dintre aceştia ar fi fost agresat, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi lămurite împrejurările în care acest eveniment s-a produs", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.