Actualitate
Scandal la Sadova. Un bărbat acuză ca fost agresat cu un topor

În seara zilei de 8 octombrie, la sediul Postului de Poliție Sadova s-a prezentat un bărbat de 55 de ani, din Sadova, care a sesizat faptul că a fost agresat de un alt bărbat. Martorii spun că totul ar fi început de la o femeie, iar agresorul, în vârstă de 38 de ani, ar fi lovit victima de mai multe ori cu un topor în cap și pe spate.

Victima s-a ales cu piciorul în ghips și cu mai multe copci în zona capului. Reprezentanții IPJ Dolj spun că încă nu s-a stabilit cu ce a fost lovită victima, dar din primele cercetări ar fi fost vorba de o bâtă, nu de topor. În schimb, cel agresat susține că de față ar fi fost și doi martori care ar fi văzut incidentul iar în zonă sunt și camere de supraveghere. În această dimineață, victima s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală pentru a obține certificat medico-legal. "Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că între bărbatul de 55 de ani, din Sadova şi un alt bărbat, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs o altercaţie, în urma cărei primul dintre aceştia ar fi fost agresat, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi lămurite împrejurările în care acest eveniment s-a produs", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.