Actualitate
Scandal la Spitalul Județean de Urgență Craiova

Mai multe persoane au fost implicate într-un scandal, noaptea trecută, în curtea Spitalului Județean de Urgență Craiova. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a avut o altercaţie cu mai multe persoane, dar nu a dorit să depună plângere. 

În noaptea de 8/9 ianuarie, poliţişti  din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui spital din Craiova, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat politiștii, care au identificat un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care ar fi fost implicat într-o altercație cu alte persoane.
Cel în cauză și-a rezervat dreptul de a depune plângere, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt și a împrejurărilor producerii incidentului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.