Actualitate
Se oprește apa în cartierul Valea Roșie

S.C. Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova, Cartierul Valea Roșie, în ziua de 20 octombrie 2020, între orele 11:00 – 12:30, pe Strada Caracal, în porțiunea de la intersecția cu Strada Anul 1848 până la Complexul Comercial Bănie.

Întreruperea alimentării cu apă potabilă este necesară în scopul înlocuirii vanelor de alimentare a Batalionului 20 Infanterie Dolj. Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din zona menționată, după cum urmează:

  • Batalionul 116 Logistic „Iancu Jianu”;
  • Batalionul 20 Infanterie Dolj;
  • Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Odobleja”;
  • Supermarket LIDL ;

 

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.