Actualitate
Selly, accident cu bolidul de 70.000 de euro

La doar două săptămâni după ce și-a luat permisul, vloggerul craiovean Selly și-a achiziționat o mașină de 70.000 de euro și nu a durat mult până la un accident, având în vedere lipsa de experiență. 

Potrivit surselor, Andrei Șelaru ar fi cel de vină în accidentul din București. Vloggerul anunțase într-un videoclip de-al său că mașina aceasta a fost visul său și că a fost achiziționată cu banii săi. Bolidul său, cumpărat de o lună, costă cât un apartament de zonă centrală în Craiova. Rămâne de văzut ce va comenta Selly pe urma acestui nefericit eveniment. 

 

„Doamne Dumnezeule… este minunată! E maşina visurilor mele. Arată superb. În sfârşit nu mai merg cu trenul. După ani şi ani de mers cu trenul… Azi mi-am luat masina visurilor mele”, a spus Șelaru în videoclipul în care anunța achiziția mașinii.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.