Actualitate
Şoferi prinşi la volan fără permis

Aseară, în jurul orei 21.30, polițiști doljeni l-au depistat în trafic pe J.PETRIȘOR, 20 de ani, din comuna Terpezița, Dolj conducând un autoturism, pe DC 103 C din satul Terpezița, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
Aseară, în jurul orei 23.30, o echipă mobilă de siguranţă publică formată din polițiști din cadrul Secției 5 și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare, pe strada G. Enescu din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de R.MIHAI, de 18 ani, din Craiova, despre care, în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.