Actualitate
Solomon brevetează o nouă doctrină politică. 'Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta, sunt de sens giratoriu'.

Antonie Solomon, fostul edil al Craiovei, a declarat joi, 15 octombrie, la semnarea protocolului de colaborare dintre PSD și PER, că nu crede în doctrine politice, ci doar în oameni. Deși, cel mai probabil, va deveni vicepreședinte al CJ Dolj, proiectele pentru care se va lupta să fie realizate sunt legate tot de Craiova, respectiv mutarea depozitului ecologic de la Mofleni și pasajul suprateran peste intersecția dintre Calea București și Bulevardul Carol I. 

Partidul Social Democrat a semnat joi, 15 octombrie, un protocol de colaborare cu Partidul Ecologist Român, prin care cei doi parteneri vor colabora în vederea asigurării majorității în plenul Consiliului Județean, acolo unde alianța electorală PSD+ALDE Dolj a câștigat la alegerile locale 16 mandate, precum și funcția de președinte, în persoana lui Cosmin Vasile, în timp ce PER a obținut 2 mandate. Cele două formațiuni politice vor propune câte un consilier județean pentru funcția de vicepreședinte, de la social democrați fiind desemnat Mihai Neațu, iar din partea ecologiștilor, cel mai probabil Antonie Solomon. 

 

"Am venit alături de PSD, pentru că îmi doresc din suflet ca, măcar două din proiectele pe care le-am susținut în campania electorală să prindă viață. Doamna primar, Olguța Vasilescu, sper să mă ajute, pentru că, deși fac un pas către Consiliul Județean, să nu uitați ca 40% din acest județ îl constituie municipiul Craiova. Deci nu ma detașez de problemele urbei și vreau sa ajut. (...) Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta, nici de centru, cum este Partidul Ecologist. Sunt de sens giratoriu. M-am plimbat peste tot. De ce? Ca să ajut Craiova. Ăsta este adevărul. Nu cred în doctrine, ci doar în oameni”, a explicat fostul edil.

Întrebat dacă va mai candida pentru un loc în Parlamentul României, Solomon a explicat că nu va mai părăsi Craiova. "Nu mai vreau. Am văzut ce este în Parlament. Locul meu este aici. Mai ales că am o vârstă și nu mai pot să mă duc să dorm acolo, în Parlament.  Nu va fi nici fiul meu pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor ori Senat. Sunt doar nişte zvonuri“, a precizat Solomon.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.