Actualitate
Spărgător de locuințe depistat de polițiști

Un tânăr de 18 ani a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.  În perioada octombrie 2019 - ianuarie 2020 acesta ar fi sustras mai multe electrocasnice din trei locuinţe, din Sadova, pe care le-ar fi valorificat ulterior. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 6000 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanelor vătămate.

La data de 16 ianuarie, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Sadova și Ostroveni, în urma activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate, au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul, în perioada octombrie 2019 - ianuarie 2020 ar fi sustras mai multe electrocasnice din trei locuinţe, din Sadova, pe care le-ar fi valorificat ulterior. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 6000 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanelor vătămate. În urma cercetărilor efectuate s-a dispus măsura reţinerii pe baza de ordonanță, pentru 24 ore, faţă de tânărul de 18 ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă . În cursul acestei zile persoana în cauză urmează să fie prezentată instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.