Actualitate
Stadionul „Ion Oblemenco” a fost gazda festivății de absolvire a studenților de la FEFS Craiova

Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport din Craiova au avut parte de o festivitate de final mai specială. Conducerea FEFS a decis ca locația de desfășurare să fie chiar stadionul „Ion Oblemenco”.

rena legendară a Băniei a fost folosită ca locație pentru acordarea diplomelor de absolvire ale studenților. La ceremonia de pe „Ion Oblemenco”, a luat parte și Emil Săndoi, fostul jucător și antrenor al Universității Craiova. „Să știți că nu sunt obișnuit să țin discursuri purtând o mască. Totuși, mă mândresc cu masca pe care o am, întrucât este sigla clubului Universitatea Craiova pe ea. Sunt prezent de fiecare dată la aceste festivități. Eu și fiul meu suntem absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport. Vreau să felicit pe toată lumea. Consider că noi, foștii sportivi, actuali antrenori și profesori, trebuie să promovăm mișcarea sportivă. Sunt studii care atestă că tinerii care fac sport organizat până la vârsta de 15 ani reduc riscul de a face boli cardiovasculare, diabet și altele, este misiunea noastră să promovăm mișcarea sportivă în cadrul societății”, a declarat fostul fundaș legendar al Științei.

 

Persoanele prezente la eveniment nu au putut să pășească pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco”. Studenții, profesorii și părinții au stat în zona tribunei oficiale a arenei și au păstrat distanța socială. De asemenea, toate persoanele prezente la eveniment au purtat măști de protecție.  „Pentru promoția 2020 este o absolvire inedită, o absolvire ce nu s-a mai văzut până acum. Această promoție, atât a celor care au luat licența, cât și cei care au terminat masterul, a trebuit să se raporteze la situația actuală. Este o generație specială, o numim noi. Am hotărât să organizăm o festitate extraordinară pentru acești copii minunați. Sunt convinsă că emoțiile absolvirii acestei etape a vieții lor îi încearcă și pe ei, dar și pe noi și pe parinții lor”, a declarat Germina Cosma, prodecan al Facultății de Educație Fizică și Sport Craiova.

 

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.