Actualitate
Tânăr căutat pentru mai multe furturi în Franța, depistat de polițiști

Un tânăr de 22 de ani, din Urzicuța, condamnat în Franța la un an și șase luni închisoare pentru mai multe furturi, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii doljeni. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova și urmează a fi extrădat.

„Marți, 7 ianuarie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, împreună cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au depistat, prin Urzicuţa, un tânăr de 22 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a 7 infracțiuni de furt calificat, acesta fiind condamnat la 18 luni închisoare. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Dolj”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.