Actualitate
Tânăr de 16 ani, depistat după ce a furat mai multe mașini

Un minor de 16 ani, din Craiova, este acuzat de polițiștii doljeni de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. Tânărul a sustras o autoutilitară și două mașini pe care ulterior le-a abandonat. 

În cursul acestei zile, polițiștii doljeni au identificat un minor de 16 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras o autoutilitară, din Craiova, zona Popoveni, deplasându-se apoi cu aceasta până în comuna Malu Mare.

În continuare, autoutilitara a fost abandonată în respectiva localitate, de unde tânărul ar mai fi sustras alte 2 autovehicule, precum și suma de 1.100 de lei, dintr-un alt autoturism.

Polițiștii au găsit și celelalte 2 autovehicule, acestea fiind abandonate de persoana în cauză.

În toate cazurile, autovehiculele sustrase erau neasigurate și aveau în interior cheile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.