Actualitate
Tânăr de 16 ani, urmărit în trafic de politiști

Un minor de 16 ani, din Craiova, a provocat un accident, după ce, în timp ce se deplasa cu un autoturism împreună cu doi prieteni de 15 și 16 ani, nu a oprit la semnalul polițistilor, încercând să scape de oamenii legii. După ce a fost prins, tânărul este acuzat acum de comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere. 

În noaptea de 9/10 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada General Doctor Ion Cernătescu.
Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit şi a mărit viteza şi direcţia de deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie.
La intersecţia dintre străzile Păltiniş şi Fraţii Goleşti, cel în cauză a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de poliţişti.
Astfel, conducătorul a fost identificat în persoana unui minor de 16 ani, din Craiova, iar în autoturism au mai fost identificaţi alţi 2 minori de 15 şi 16 ani, ambii din Craiova.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar persoanele identificate de poliţişti au fost conduse la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor.
Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi stării de fapt.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.