Actualitate
Tânăr depistat cu o armă deținută ilegal

Miercuri, 13 mai, polițisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, cu sprijinul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, au identificat un tânăr de 24 ani, din Craiova, ce deținea o armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

"În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi cumpărat arma în cursul lunii februarie a.c., din Austria și ar fi introdus-o în țară fără a o declara organelor de control vamale.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză, nu este deţinător legal de arme şi muniţii.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.