Actualitate
Tânăr identificat de polițiști după ce ar fi comis infracțiunea de furt

În ziua de 23 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au identificat un tânăr de 25 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul, în ziua de 6 iulie a.c., ar fi sustras din incinta unui magazin din Craiova, mai multe bunuri. În ziua de 8 iulie polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială din Craiova, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana unui tânăr de 25 de ani, din Craiova, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunii de furt, urmând ca la finalizatea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.