Actualitate
Tânăr găsit înecat într-un ștrand din Ișalnița

Cadavrul unui tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost scos de către pompierii din cadrul ISU Dolj, dintr-un ștrand din Ișalnița, după ce administratorul locației a alertat autoritățile. Tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ișalnița au fost sesizați de către administratorul unui ștrand din Ișalnița cu privire la faptul că este posibil ca într-un bazin să fie înecată o persoană, întrucât acesta a găsit articole vestimentare și un telefon mobil în incinta ștrandului. 
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că într-un bazin, la o adâncime de aproximativ 5 m, se afla o persoană înecată, care a fost scoasă de către pompierii din cadrul ISU Dolj, ulterior fiind identificată în persoana unui tânăr de 17 ani, din comuna Brădești.
Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august, până în prezent nefiind primită nicio sesizare cu privire la dispariția acestuia.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cauza decesului.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.