Actualitate
Tânăr găsit înecat într-un ștrand din Ișalnița

Cadavrul unui tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost scos de către pompierii din cadrul ISU Dolj, dintr-un ștrand din Ișalnița, după ce administratorul locației a alertat autoritățile. Tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ișalnița au fost sesizați de către administratorul unui ștrand din Ișalnița cu privire la faptul că este posibil ca într-un bazin să fie înecată o persoană, întrucât acesta a găsit articole vestimentare și un telefon mobil în incinta ștrandului. 
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că într-un bazin, la o adâncime de aproximativ 5 m, se afla o persoană înecată, care a fost scoasă de către pompierii din cadrul ISU Dolj, ulterior fiind identificată în persoana unui tânăr de 17 ani, din comuna Brădești.
Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august, până în prezent nefiind primită nicio sesizare cu privire la dispariția acestuia.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cauza decesului.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.