Actualitate
Tânăr izolat la domiciliu, prins la plimbare pe străzile din Craiova

Un tânăr din Orodel a fost depistat de polițiștii craioveni, în timp ce conducea un autoturism pe Calea București, din Craiova, deși în luna martie, împotriva sa fusese dispusă măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost amendat cu suma de 3.000 de lei și introdus într-un centu de carantină pentru următoarele 14 zile. 

"Polițiștii Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 20 de ani, din Orodel, care conducea un autoturism pe Calea București, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că , față de cel în cauză, fusese dispusă măsura izolării la domiciliu, acesta revenind în țară, la finalul lunii martie a.c.
Având în vedere situația constatată, față de tânărul respectiv a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, acesta fiind totodată preluat de un echipaj medical, pentru a fi introdus într-un centru de carantină, unde va sta urmatoarele 14 zile.
De asemenea, cel in cauză mai era însoțit de un minor de 15 ani, din Orodel, care a fost preluat de autoritatea competentă cu protecția copiilor de la nivelul județului, urmând a fi transportat la domiciliul său pentru a sta in izolare o perioada de 14 zile", au precizat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.