Actualitate
Tânără căutată de poliţişti

polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Stoian Roxana Alina, în vârstă de 30 de ani, a plecat de la locuința bunicii sale din Craiova și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime de 1,55-1,60 metri, greutate 55-60 kg, față ovală, ochi negri, păr negru tuns scurt, tip bob, având ca semne particulare la nivelul gâtului în partea dreaptă un tatuaj cu inițiala ”R” și un tatuaj cu numele ”KEVIN” la nivelul claviculei.

 

La momentul plecării, persoana în cauză era îmbrăcată cu o bluză neagră, tip helancă, cu mâneci lungi, pantaloni în carouri alb cu negru, iar în picioare purta o pereche de papuci roșii.

 

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.