Actualitate
Tânără condamnată pentru mai multe furturi, depistată de polițiști

O tânără de 20 de ani, din Craiova, condamnată la 4 ani, respectiv 5 ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost depistată de oamenii legii. Tânăra a fost încarcerată de poliţişti într-un centru de detenție.

"Miercuri, 17 iunie, poliţişti din cadrul Servicului Investigații Criminale Dolj cu sprijinul Secției 6 Poliție Craiova au depistat o tânără de 20 de ani, din Craiova, pe numele căreia instanța de judecată a emis doua sentințe cu măsura educativă privativă de libertate a internării întru-un centru de detenţie pe o durată de 4 ani, respectiv 5 ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Tânăra a fost încarcerată de poliţişti într-un centru de detenție. La activitatea au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.