Actualitate
Tânără condamnată pentru mai multe furturi, depistată de polițiști

O tânără de 20 de ani, din Craiova, condamnată la 4 ani, respectiv 5 ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost depistată de oamenii legii. Tânăra a fost încarcerată de poliţişti într-un centru de detenție.

"Miercuri, 17 iunie, poliţişti din cadrul Servicului Investigații Criminale Dolj cu sprijinul Secției 6 Poliție Craiova au depistat o tânără de 20 de ani, din Craiova, pe numele căreia instanța de judecată a emis doua sentințe cu măsura educativă privativă de libertate a internării întru-un centru de detenţie pe o durată de 4 ani, respectiv 5 ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Tânăra a fost încarcerată de poliţişti într-un centru de detenție. La activitatea au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.