Actualitate
Tânără de 16 ani din Teasc, dispărută de acasă

Poliţiştii din Dolj caută o minoră, de 16 ani, care, în data de 12 iulie 2017, a plecat de la locuința sa, unde se afla în grija tatălui, din comuna Teasc, județul Dolj și nu a mai revenit.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Minora dispărută se numește MANDA ŞTEFANIA REBECA, are 16 ani, și este domiciliată în comuna Teasc, județul Dolj. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei.

Fata are 1,65 m. înălțime, 55 de kg, părul negru, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, constituție atletică La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roz, maiou de culoare roşie, iar în picioarea avea papuci de culoare albastră cu imprimeu floral. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.   Cea în cauză a fost pusă în urmărire la nivel naţional.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.