Actualitate
Tânără de 17 ani, căutată de polițiști

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi de o femeie, de 39 de ani, din Şimnicu de Sus, cu privire la faptul că, la data de 28 noiembrie, fiica sa, Morăreţu Cristiana-Patricia, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că până în data de 17 decembrie a.c., tânăra ar fi ținut legatura cu familia prin intermediul telefonului mobil, iar de la data menționată tânăra nu a mai raspuns la mesaje. Semnalmente: înălțime 1,60 - 1,65 m, greutate 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în geacă scurtă de culoare bej, fără glugă, pantaloni de culoare neagră şi purta pantofi sport, de culoare neagră. Persoanele care pot da informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.