Actualitate
Taximetriștii, verificați de poliţişti

Miercuri, 4 decembrie, polițiștii rutieri au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000 de lei, în urma unei acțiuni pentru verificarea taximetriștilor și a transportatorilor. 

"Ieri, 4 decembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat o acțiune pentru verificarea conducătorilor auto în regim taxi și a transportatorilor.O amenii legii au constatat abateri, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, 16 dintre acestea fiind aplicate taximetristilor, iar 24 altor participanţi la trafic. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de peste 3.000 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut şi 3 permise de conducere", se arată în comunicatul IPJ DOLJ. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.