Actualitate
Ionuț Stroe: „ Am votat pentru confirmare, pentru o garanție că am pornit pe un drum bun„

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a votat la una dintre secțiile Universității din Craiova, alături de colegii din PNL.

„Este despre confirmare, despre o garanție că drumul pe acre am pornit este drumul cel bun. Eu cred că pentru următorii cinci ani vom putea să construim o echipă. Despre asta mi-aș dori să fie vorba, să existe un parteneriat extrem de bun între Președinte și Guvern, între Președinte și Parlament și să avem ce este cel mai importan, mult așteptatele rezultate. Este o vorbă în sport că ”nu schimbăm echipa câștigătoare”. Păstrezi cei mai buni jucători în teren pentru că în jurul lor vin rezultatele. Următorii 5 ani mi-i doresc să fie despre construcție. Despre rezultate. Am votat, în Craiova, împreună cu o mare campioană a handbalului românesc,Steluța Luca, și alături de colegii din PNL, a declarat Ionuț Stroe.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.