Actualitate
Teodor Sas, optimist: Clinica de Cardiologie va avea program permanent, din iulie

Clinica de Cardiologie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, va avea program permanent din această vară, a declarat noul director al instituției, Teodor Sas. Bolile de inimă sunt principala cauză de deces în județul Dolj.

Pentru anul 2020, Consilul Județean Dolj  a alocat în total 5.866.000 de lei către  Clinica de Cardiologie, pentru achiziţia de echipamente medicale şi mobilier şi alte aproape 900 mii lei pentru dotarea cu alte sisteme şi instalaţii.   „În Clinica de Cardiologie sunt nouă asistenți, doi medici și vor mai veni încă trei medici, care în acest moment, efectuează stagiu de pregătire pentru a putea face chirurgie intervențională. În organigramă sunt suficiente posturi vacante pentru a putea începe activitatea permanentă. Noi avem activitate, dar pentru a intra în programul de infarct miocardic ne trebuie permanență. Personal este și va fi. Consiliul Județean Dolj a alocat fonduri pentru achiziționarea mai multor echipamente necesare și mai facem și noi eforturi la Ministerul Sănătății pentru a mai achiziționa un angiograf. Ar fi un plus să existe două angiografe”, a declarat Teodor Sas.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.