Actualitate
Termo Craiova nu mai vrea avarii. Ce echipamente de ultimă generație a achiziționat

Termo Craiova a achiziționat șase pompe cu turație variabilă care se vor monta în PT 6 Valea Roșie, PT 2 Romanescu, PT 7 Brazdă, PT Horezu, PT Patria și PT 15 Craiovița Nouă. Echipamentele de nouă generaţie elimină riscul de avarii şi implicit şi pierderile cauzate de astfel de avarii.

Avantajele utilizării pompelor cu turație variabilă sunt multiple, convertizorul de frecvență permite variația turației motoarelor electrice în condiții optime, în funcție de cerințele sistemului și implicit reglează pompele corespunzător consumului, rezultând o funcționare conformă, eficiență mare și costuri de întreținere reduse.

      Funcționarea în parametri implică un randament ridicat din punct de vedere energetic și implicit costurile de energie sunt reduse. Prin montarea pompelor de turație variabilă în exploatare se reduce nivelul de zgomot și se elimină apariția loviturilor de berbec, care pot duce la apariția avariilor pe rețelele noastre de distribuție.        

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.