Actualitate
TERMO CRAIOVA SRL începe probele la cald pentru furnizarea căldurii în sezonul de încălzire 2020-2021

TERMO CRAIOVA SRL anunță că, din noaptea de 14 spre 15 octombrie 2020, ora 19.00, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/16.05.2018, respectiv după ,, înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10° C sau mai mici”. 

 

Acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze în condiții normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. 

 

Vă reamintim că, TERMO Craiova Srl poate furniza căldură la cerere, spitalelor, şcolilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru. 

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, anunță în scris acest lucru, prin reprezentanții legali, la registratura Termo Craiova din str. Mitropolitul Firmilian nr.14, sau prin e-mail la adresa termocraiova@yahoo.ro, 

 

Dispeceratul Termo Craiova SRL şi echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914, 24/24h. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.