Actualitate
Tineri bănuiți de furt

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din Drănic, județul Dolj sunt bănuiți de comiterea a două furturi din locuințe situate pe raza localității. Cei trei tineri ar fi pătruns prin efracție în case nelocuite din comuna Drănic, de unde ar fi sustras bunuri electronice și de uz gospodăresc, prejudiciul produs fiind de aproximativ 5.500 de lei.

 

 

 

"Din verificările efectuate până în prezent de polițiști a rezultat faptul că, în perioada 10-19 aprilie a.c., cei trei tineri ar fi pătruns prin efracție în case nelocuite din comuna Drănic, de unde ar fi sustras bunuri electronice și de uz gospodăresc, prejudiciul produs fiind de aproximativ 5.500 de lei.

Bunurile au fost recuperate de polițiști și restituite celor două persoane vătămate.

Totodată, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.