Actualitate
Tineri bănuiți de furt

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din Drănic, județul Dolj sunt bănuiți de comiterea a două furturi din locuințe situate pe raza localității. Cei trei tineri ar fi pătruns prin efracție în case nelocuite din comuna Drănic, de unde ar fi sustras bunuri electronice și de uz gospodăresc, prejudiciul produs fiind de aproximativ 5.500 de lei.

 

 

 

"Din verificările efectuate până în prezent de polițiști a rezultat faptul că, în perioada 10-19 aprilie a.c., cei trei tineri ar fi pătruns prin efracție în case nelocuite din comuna Drănic, de unde ar fi sustras bunuri electronice și de uz gospodăresc, prejudiciul produs fiind de aproximativ 5.500 de lei.

Bunurile au fost recuperate de polițiști și restituite celor două persoane vătămate.

Totodată, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.