Actualitate
Tineri prinși în flagrant delict

Trei tineri au fost prinși în flagrant delict de polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, în timp ce încercau să sustragă țevile sistemului de irigații ce aparținea unei ferme din Rojiște. 

"După momentul depistării, cei trei au încercat să fugă de la locul comiterii faptei cu ajutorul unui autoturism condus de tânărul de 21 de ani, polițiștii pornind în urmărirea acestora.

La un moment dat, conducătorul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autoturismul într-un canal din apropiere, urmărirea celor trei continuând pe jos.

Forțele de ordine i-au imobilizat pe cei în cauză, aceștia fiind conduși la sediul poliției din localitate, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de furt", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.