Actualitate
Tineri prinși în flagrant delict

Trei tineri au fost prinși în flagrant delict de polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, în timp ce încercau să sustragă țevile sistemului de irigații ce aparținea unei ferme din Rojiște. 

"După momentul depistării, cei trei au încercat să fugă de la locul comiterii faptei cu ajutorul unui autoturism condus de tânărul de 21 de ani, polițiștii pornind în urmărirea acestora.

La un moment dat, conducătorul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autoturismul într-un canal din apropiere, urmărirea celor trei continuând pe jos.

Forțele de ordine i-au imobilizat pe cei în cauză, aceștia fiind conduși la sediul poliției din localitate, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de furt", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.