Actualitate
Toamna se numără bobocii!

În fiecare an, odată cu venirea sezonului de toamnă, ştim cu toţii că se număra bobocii. Şi cum nimic nu este mai frumos decât eternă graţie a tinerilor, vă invităm să participaţi la evenimentele BALUL BOBOCILOR 2017. Evenimentele ce fac parte dintr-un proiect unic, ajuns la a XII-a ediţie, sunt o manifestare de prestigiu care cuprinde organizarea a 15-20 de spectacole adresate celor mai frumoşi tineri … bobocii de liceu şi facultate.

Royal Models Agency va da startul sezonului de baluri la Filiaşi, unde se va desfăşura Balul Bobocilor 2017 – Liceul Tehnologic ‘’Dimitrie Filisanu”. Aici se menţine tradiţia de a organiza singurul bal de boboci din Oltenia în aer liber, chiar în curtea liceului în acest fel oferindu-le ocazia celor care păşesc cu timiditate în viaţa de liceu să o facă alături de colegii lor mai mari şi înconjuraţi de prieteni şi dascăli. O altă premieră a acestui sezon vine tot la primul eveniment prin artiştii invitaţi anul acesta: trupa NOAPTEA TÂRZIU cu siguranţă va face o atmosferă deosebită prin prisma melodiilor pe care le cântă. Mai departe, timp de o lună şi jumătate echipa Royal Models Agency împreună cu Electroputere Parc vor continua cu evenimentele bobocilor în rândul elevilor dar şi al studenţilor care au dorit să se implice în acest proiect unic: Colegiul Naţional ‘’Fratii Buzesti, Colegiul Naţional ‘’Elena Cuza’’, Colegiul Naţional Economic ‘’Gheroghe Chitu”, Facultatea de “Medicină”, Facultatea de “Economie şi Administrarea Afacerilor”, Facultatea de “Educaţie Fizică şi Sport”, Facultatea de “Automatică, Calculatoare şi Electronică”, Liceul cu Program Sportiv “Petrache Triscu”, Liceul “Traian Vuia”, Liceul Teoretic “Tudor Arghezi”, Liceul de Arte “Marin Sorescu”, Liceul “Voltaire”, Liceul Teoretic “Henri Coandă”, Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” (Băileşti), Colegiul Naţional “Traian” (Dr. Tr. Severin) iar lista nu se termină aici.

 

Surprize pentru boboci

Trebuie să amintim că toate aceste evenimente, vor avea şi un numitor comun, acela de a strânge fonduri pentru toţi copiii din centrele de plasament din Oltenia. Astfel la intrarea în fiecare sală de spectacol va exista o urnă special creată unde toţi cei care vor dori pot dona orice sumă. Banii strânşi vor fi dublaţi la sfârşitul sezonului de baluri de către Royal Models Agency împreună cu sponsorii evenimentelor iar de suma finală vor fi achiziţionate cadouri. Toate aceste cadouri vor fi înmânate personal copiilor orfani în cadrul unui eveniment special creat pentru ei în Ajunul Crăciunului.  De 6 ani acest eveniment caritabil reprezintă un mesaj din partea tuturor tinerilor din Craiova ce demonstrează că nu sunt nepăsători în faţa problemelor şi greutăţilor celorlalţi tineri mai puţin norocoşi. Organizatorii le-au pregătit bobocilor, precum şi celorlalţi participanţi la spectacolele de anul acesta, foarte multe surprize, însă cei mai norocoşi vor fi câştigătorii titlului de Miss / Mister, ce vor fi “asaltaţi” cu fel şi fel de premii: excursii, ţinute vestimentare, bijuterii, produse cosmetice, vouchere, produse IT, ceasuri etc.

Tot la sfârşitul perioadei de organizarea a tradiţionalelor evenimente Balul Bobocilor va avea loc cel mai aşteptat eveniment şi anume Balul Balurilor. Aici cei mai frumoşi elevi de liceu se vor “lupta” în cadrul evenimentului pentru a lua titlul de MISS / MISTER LICEU 2017.

Vă invităm să participaţi la un regal de frumuseţe şi exuberanta specifică tinerilor şi vă asigurăm că toate spectacolele de anul acesta vor avea parte de momente unice: artişti celebrii, probe surprinzătoare, concursuri cu publicul dar şi multe alte surprize ce vor fi dezvăluite pe parcursul evenimentelor.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.