Actualitate
Trei copii au ajuns la spital după ce o butelie a explodat

Un incendiu a izbucnit într-o casă din Siliștea Crucii, după ce o butelie a explodat. În urma exploziei, trei copii cu vârste de trei, cinci și șapte ani au suferit arsuri și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

 

"Un incendiu a izbucnit la o casă din comuna Siliștea Crucii, iar la fața locului  intervine Secția de pompieri Băilești cu două autospeciale. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței. În urma evaluării la fața locului ar fi vorba de o explozie de butelie urmată de incendiu. În urma exploziei trei copiii cu vârstele de 3,5 ani, 5 ani respectiv 7 ani au suferit arsuri la nivelul fețelor și palme. Fetița de trei ani cu arsuri la nivelul feței a ajuns la spital la Băileștipe cale aeriană, iar băiatul de cinci ani cu arsuri la palme și față a ajuns și el la spitalul din Băilești  cu EPA Băilești. Băiatul de șapte ani este și el luat la spital pt investigații, dar el nu prezintă arsuri", se arată într-un comunicat ISU Dolj.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.