Actualitate
Trei tineri reținuți pentru tâlhărie

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, din Craiova, au fost reținuți de polițiști și sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și instigare la tâlhărie.Cei trei turmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Luni, 10 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat trei tineri de 16, 18 şi 23 de ani, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie. Poliţiştii au stabilit că la data de 26 februarie a.c.,tânărul de 18 ani i-a sustras unei femei, din Apele Vii, judeţul Dolj, prin exercitarea de acte cu violenţă, un telefon mobil, iar în ziua de 31 mai a.c., acelaşi tânăr, împreună cu un altul de 16 ani, i-au sustras unei femei, în timp ce aceasta se deplasa pe bulevardul Decebal, un lănțișor din aur pe care îl purta la gât. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 23 de ani ar fi săvârşit acte de instigare la infracţiunea de tâlhărie. Faţă de cele trei persoane identificate de poliţişti, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi instigare la tâlhărie, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul acestei zile, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.