Actualitate
Trupul neînsuflețit al craioveanului executat de mafioții din Cancun a fost adus acasă

Trupul craioveanului împușcat mortal pe o stradă din orașul mexican Cancun a fost repatriat. Zeci de prieteni s-au strâns, în cursul zilei de miercuri, la locuința părinților lui Sorin Constantin Marcu pentru a participa la priveghi.

 

Pentru a-i aduce un ultim omagiu, mai mulți lăutari au interpretat cântece de jale la căpătâiul acestuia, de lângă sicriul acestuia nedezlipindu-se tatăl craioveanului. 
Marcu a fost executat, în urmă cu două săptămâni, cu sânge rece pe străzile orașului Cancun din Mexic, ca urmare a unor răfuieli între clanurile care își împart supremația în zonă. Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44 ani, se afla într-un autoturism alături de un alt craiovean, din cartierul Lăpuș. Acesta a scăpat nevătămat, reușind să fugă printre mașini. 
Autoritățile mexicane au reținut un fost polițist, acesta fiind cel care l-a executat pe Marcu.
Sorin Constantin Marcu se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea după ce în anul 2014 l-a atacat cu un cuțit pe craioveanul Dragoș Țăndărescu. Incidentul a avut loc la piscina  Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova.
Vom reveni cu informații! 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.