Actualitate
Un angajat Civitas a pretins în fals că este colaborator al TV Oltenia

Una dintre persoanele care au pretins, duminică, 27 septembrie a.c., a fi repezentant al postului de televiziune TV Oltenia Plus este angajatul firmei de pază Civitas. Cristian Viorel Cancu s-a prezentat, împreună cu Mihai Cosmin Stoica și Constantin Albert Popa, la una dintre secțiile de votare de pe raza localității Radovan, pretinzând că este colaboratorul postului craiovean de televiziune și a solicitat să rămână în incinta secției pentru supravegherea votului electoral.

Cei trei s-au folosit de copii al unei legitimații foarte vechi pe care jurnaliștii TV Oltenia le-au deținut la un moment dat. Polițiștii care asigurau siguranța publică în zonă au sesizat imediat acest aspect conducerii postului de televiziune, care a și depus plângere penală pe numele celor trei, Cristian Viorel Cancu, Cosmin Mihai Stoica, Constantin Albert Popa.

Conform surselor Lupa, și alți angajați ai firmei de paza Civitas au fost văzuți în sediul unui partid politic, ba chiar în staff-ul de campanie al unuia dintre candidații la Primăria Municipiului Craiova. Unul dintre aceștia le-a fost prezentat membrilor partidului politic de unul dintre angajații Instituției Prefectului Județului Dolj, la începutul campaniei electorale.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.