Actualitate
Un bărbat din Băilești este căutat de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că socrul său, Marcu Alexandru, de 76 de ani, din Băilești, a plecat la data de 1 martie a.c. de la locuința sa și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălţime, constituţie astenică, ten măsliniu, chelie în partea superioară a capului și păr alb pe margine, ochi căprui, iar ca semne particulare acesta are o cicatrice discretă pe obrazul drept și două falange tăiate de la degetul mijlociu al mâinii drepte. Ultima dată când a fost văzut acesta purta o geacă neagră de fâş, pantaloni de trening cu două dungi albe pe părţile laterale, papuci albaștri, din plastic, şi o şapcă neagră, din piele. De asemenea, la momentul plecării, acesta avea asupra sa o bicicletă de culoare roșie. Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.