Actualitate
Un camion încărcat cu bere s-a  răsturnat la Butoiești

Șoferul unui autoturism a provocat un accident pe Drumului Național 6, în această dupa-amiaza, în localitatea Butoiești din județul Mehedinți, după ce a adormit la volan și a pătruns pe contrasens. Bărbatul care conducea TIR-ul ar fi încercat să evite impactul, s-a răsturnat în șanț iar sute de sticle cu bere s-au împrăștiat pe drum.

Miercuri, 18 decembrie, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR și un autoturism pe Drumului Național 6. Potrivit Poliției Mehedinți, în urma accidentului, TIR-ul încărcat cu bere, s-a răsturnat pe marginea drumului. Șoferul autoturismului ar fi adormit la volan și a pătruns pe contrasens. Bărbatul care conducea TIR-ul ar fi încercat să evite impactul și s-a fi răsturnat în șanț. Două persoane, pasageri în autoturism, au fost transportate la spital. În zonă, traficul a fost blocat pe un sens, mai bine de o oră.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.