Actualitate
Un cetățean al Craiovei: 'Dacă vrei să te implici, ia-ți familia și fă curățenie pe strada ta'

Dacă a decis să se retragă din viața politică, Isidor Răducea nu s-a retras însă, și din viața Craiovei. Dimpotrivă. Spune că acum îi este mult mai ușor să se implice în acțiuni civice, să inițieze diferite campanii de curățenie sau de donare de sânge și astfel să contribuie activ și să ofere un serviciu comunității din care face parte.

 

Când timpul îi permite, alături de soția și fiul său, Isidor, un simplu cetățean, așa cum își spune, și-a făcut un obicei din a schimba fața mai multor străzi din Craiova. Identifică zone pline de gunoaie și le curăță. Inspirate de imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare, mai multe persoane s-au arătat interesate să participe la astfel de activități. Cârcotașii spun că dorește doar să își facă publicitate. Le răspunde că scopul său este să inspire cât mai mulți craioveni să se implice. Și încurajează oamenii să își ia familia, să coboare în fața blocului sau pe strada unde locuiesc și să curețe zona. "Împreună cu soția, am luat câțiva saci, am identificat o zonă plină de gunoaie și am curățaț-o. Așa a început totul. Avem puterea exemplului. Prin aceste acțiuni avem un feedback de la foarte multe persoane care doresc să se implice. Consider că astfel de campanii se pot face și individual. Luați-vă niște saci, mânuși și treceți la treabă", a declarat Isidor Raducea pentru Oltenia Tv.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.