Actualitate
Un craiovean căutat de polițiști, extrădat din Londra

Un bărbat de 30 de ani din Craiova a fost extrădat de autoritățile judiciare din Londra,  fiind căutat de poliţişti pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere. Acesta are de ispășit o pedeapsă de un an de închisoare. 

"Joi, 7 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al autorităţilor judiciare engleze, au extrădat din Londra un bărbat de 30 de ani, din Craiova. Cel în cauză fusese condamnat de o instanţă de judecată la executarea unui an de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, cel în cauză a fost încarcerat de poliţişti în penitenciar", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.