Actualitate
Un individ a vrut să dea o spargere la un magazin de bijuterii din Electroputere Parc

Cadrele Secției 3 Poliție Craiova sunt în căutarea unui individ care intenționa să fure o plasă plină cu bijuterii din unul dintre magazinele galeriei Electroputere Parc. Bărbatul a fost zărit de agenții de pază la timp și a abandonat captura înainte se a se face nevăzut.

La scurt timp după ce magazinele din galeria Electroputere Parc s-au închis, agenții de pază au zărit un individ care cotrobăia prin rafturile unui butic cu bijuterii. Bărbatul golea într-o plasă rafturile pline cu bijuterii pe care le-a abandonat imediat după ce a fost somat de agenții de pază. A aruncat prada pe podeaua magazinului și a fugit. Nu a mai fost prins de agenți, însă polițiștii speră să îl identifice după imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.