Actualitate
Un lup crescut în captivitate a fost găsit pe aleile Parcului “Nicolae Romanescu”

Un lup a fost descoperit de angajații Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova plimbându-se liber prin Parcul “Nicolae Romanescu”. Inițial, femeia care l-a descoperit a crezut că este vorba de unul dintre animalele din grădina zoologică a parcului.

Animalul a fost observat de una dintre angajatele RAADPFL Craiova care făcea curățenie pe aleile din Parcul “Nicolae Romanescu”. Salariata regiei și-a alertat colegii, considerând că unul dintre lupii aflați în captivitate în grădina zoologică a reușit să scape din spațiul special amenajat pentru aceste animale. „S-au numărat lupii crescuți în spațiile din Parc și s-a observat că erau toți. La un moment dat, atras de lupii noștri, și-a făcut apariția animalul lângă spațiile unde este amenajată Grădina Zoologică. A fost prins, tratat, deparazitat și închis separat până ce va fi consultat de medic. Este vorba despre un lup pur, care avea și o zgardă la gât”, a precizat, pentru News.ro, Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova. Conform sursei citate, animalul era prietenos, semn că acesta este obișnuit cu prezența oamenilor.

 

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.