Actualitate
Un lup crescut în captivitate a fost găsit pe aleile Parcului “Nicolae Romanescu”

Un lup a fost descoperit de angajații Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova plimbându-se liber prin Parcul “Nicolae Romanescu”. Inițial, femeia care l-a descoperit a crezut că este vorba de unul dintre animalele din grădina zoologică a parcului.

Animalul a fost observat de una dintre angajatele RAADPFL Craiova care făcea curățenie pe aleile din Parcul “Nicolae Romanescu”. Salariata regiei și-a alertat colegii, considerând că unul dintre lupii aflați în captivitate în grădina zoologică a reușit să scape din spațiul special amenajat pentru aceste animale. „S-au numărat lupii crescuți în spațiile din Parc și s-a observat că erau toți. La un moment dat, atras de lupii noștri, și-a făcut apariția animalul lângă spațiile unde este amenajată Grădina Zoologică. A fost prins, tratat, deparazitat și închis separat până ce va fi consultat de medic. Este vorba despre un lup pur, care avea și o zgardă la gât”, a precizat, pentru News.ro, Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova. Conform sursei citate, animalul era prietenos, semn că acesta este obișnuit cu prezența oamenilor.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.