Actualitate
Un militar din cadrul Batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab, confirmat cu COVID

Un militar din cadrul batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab a fost confirmat pozitiv, vineri, 5 iunie, și internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Craiova. Alți doi militari care prezintă simptome așteaptă rezultatul testelor, aceștia fiind și ei internați la acest moment. 

"La nivelul unității au fost luate toate măsurile prevăzute pentru aceste situații. În acest sens, a fost desfășurată de urgență  o anchetă epidemiologică de către personalul medical al unității împreună cu specialiști din cadrul Spitalului Militar de Urgență "Dr. Ștefan Odobleja". În urma acestor proceduri, au fost identificați contacții direcți ai militarului confirmat pozitiv, aceștia fiind trimiși la domiciliu în autoizolare, conform procedurilor standard stabilite la nivel național.

Pentru protecția personalului unității, se efectuează în permanență dezinfectarea tehnicii și spațiilor de lucru și sunt aplicate măsurile individuale de protecție și prevenție", se arată într-un comunicat emis compartimentul informare și relații publice
Brigada Multinațională Sud-Est. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.