Actualitate
Un polițist a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina

O persoană din autoturismul de poliție a fost dusă la spital pentru mai multe investigații, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier pe Calea București, în zona Institut. 

"O autospecială de poliție din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți, care era condusă pe Calea București de un bărbat de 33 de ani, ar fi pătruns în intersecția cu strada Petre Ispirescu, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Autospeciala a fost lovită de un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, polițistul s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, cercetarile sunt continuate în vederea lămuriri împrejurărilor producerii accidentului, fiind intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.