Actualitate
Un șofer băut și fără permis de conducere a produs un accident

Ieri, 24 noiembrie, polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Trandafirului s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul un autoturism a lovit un cap de pod pe strada Trandafirului, din comuna Afumați, după care conducătorul auto a continuat deplasarea.

În urma activităților specifice desfășurate a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 29 de ani, din comuna Afumați. Evenimentului rutier s-a soldat doar pagube materiale. Cu ocazia verficărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul respirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.