Actualitate
Un tânăr a decedat în urma unui accident rutier pe DN 65

În acastă dimineaă, în jurul orei 07.30, pe D.N. 65, (E574), la în zona km 20, în afara localității Robănești, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că Constantin B., de 23 ani, din comună Găneasa, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Balș către Craiova, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns  pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care tracta o semiremorcă, condus din sens opus de P. BRANKO, cetățean sârb. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat în drum spre spital. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.