Actualitate
Un tânăr a decedat în urma unui accident rutier pe DN 65

În acastă dimineaă, în jurul orei 07.30, pe D.N. 65, (E574), la în zona km 20, în afara localității Robănești, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că Constantin B., de 23 ani, din comună Găneasa, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Balș către Craiova, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns  pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care tracta o semiremorcă, condus din sens opus de P. BRANKO, cetățean sârb. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat în drum spre spital. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.