Actualitate
Un tânăr craiovean a fost înjunghiat în timpul unei curse ilegale de mașini

Polițiștii craioveni îi caută pe agresorii unui bărbat, în vârstă de 29 ani, care a ajuns joi seara la spital cu mai multe plăgi înjunghiate în spate. Anchetatorii au stabilit că acesta a fost agresat în timpul unei curse ilegale de mașini, organizată de mai mulți tineri pe o pistă dezafectată din apropierea Aeroportului Craiova.

Incidentul a fost reclamat la 112 de un alt participant la trafic care l-a însoțit pe tânărul agresat spre Spitalul Județean de Urgență Craiova, victima fiind preluată de un echipaj SMURD.  “În jurul orei 23.50 am fost sesizați prin serviciul apeluri de urgență 112 de către un tânăr de 21 ani, din Craiova, cu privire la faptul că în timp ce acesta se afla pe pista dezafectată din spatele aeroportului din Craiova, cu autoturismul personal, în autoturismul acestuia s-a urcat o persoană care a fost agresată de un grup de bărbați între care a avut loc o altercație în urma căreia persoana vătămată, în vârstă de 29 ani, a suferit vătămări corporale, având plăgi înjunghiate în zona spatelui cu un obiect ascuțit fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova unde i-au fost acordate îngrijiri medicale și a rămas internat peste noapte”, a precizat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. Tânărul agresat nu a depus plângere la poliție, însă anchetatorii au un cerc de suspecți. „S-a constituit un colectiv de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale ale IPJ Dolj care, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul. Până acum au fost identificați mai mulți martori și s-a conturat un cerc de suspecți”, a mai precizat Dochia. Cel mai probabil, în cursul zilei de vineri mai multe persoane martore la incindent vor fi audiate de anchetatori.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.