Actualitate
Un tânăr din Marea Britanie a fost depistat drogat și cu un pistol în mașina pe care o conducea prin Craiova

Un bărbat de 34 de ani, din Marea Britanie, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive. După efectuarea unui control în autoturismul acestuia, polițiștii au descoperit un pistol neletal, un încărcător cu 8 cartușe, calibru 9 mm.

„Luni, 7 octombrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 34 de ani, din Marea Britanie, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tineretului, din Craiova. În urma testării cu aparatul Drogtest, a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței acestora în organism. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism un pistol neletal, un încărcător cu 8 cartușe, calibru 9 mm. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.