Actualitate
Urmărit de polițiști, un bărbat fără permis de conducere a fost prins după ce a intrat în trei mașini

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie și un jandarm din cadrul I.J.J. Dolj, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, pe strada Rovinari, în apropiere de intersecţia cu strada Aurel Vlaicu, au observat un autoturism al cărui conducător la vederea autospecialei de poliție a accelerat pe strada Aurel Vlaicu.

Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, urmărirea finalizându-se la intersecția cu strada Vîntului unde conducătorul autovehicului urmărit în trafic a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu alte 3 autoturisme parcate.

Conducătorul auto a fost legitimat de poliţişti, fiind identificat astfel în persoana unui bărbat de 40 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Din verificarile efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.