Actualitate
Urmărit internațional depistat de polițiștii craioveni
La data de 13.09.2017, lucrători ai I.G.P.F.- Post Poliție Frontieră Aeroport Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România către Anglia, pe S.CRISTIAN, 27 de ani, din municipiul Craiova.
Astfel, la locația indicată s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, care l-au preluat pe tânărul de 27 de ani.
Pe numele craioveanului autorităţile judiciare din Germania au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, pentru comiterea, pe teritoriul acestui stat, a mai multor de infracțiuni de furt prin efracție.
Astfel, se pare că acesta, în vara anului 2015, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracțional  organizat și au pătruns în 21 de imobile ale unor persoane, de unde au furat bijuterii  și bunuri în valoare ce depășește 30.000 de Euro.
S.CRISTIAN a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele său ordonanţă de reținere pentru 24 ore.
Polițiștii l-au încarcerat pe craiovean în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Dolj.
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.