Actualitate
Urmărit internațional, depistat și încarcerat

Un bărbat de 33 de ani, din Malul Mare, căutat de autoritățile germane pentru un furt calificat, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, compartimentul Urmăriri. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Dolj.

„Miercuri, 26 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au depistat pe raza comunei Malu Mare, un bărbat de 33 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat. Cel în cauză a fost prezentat unității de parchet care a luat faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 ore. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Dolj”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.