Actualitate
Vâlcea: 16 sancțiuni contravenționale de aproximativ 1.200 de lei pentru braconaj piscicol

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice și Secției 3 Poliție Rurală Sutești au deșfășurat activități de prevenire și combatere a braconajului piscicol, fiind depistați doi bărbați care transportau pește, fără documente de proveniență.

În noaptea de 11/12 septembrie a.c., polițiștii au acționat pentru depistarea persoanelor care practică braconajul piscicol, fiind prezenți în comunele Orlești, Ionești și Drăgoești, precum și în alte zone.

Au fost verificați 108 pescari, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale de aproximativ 1.200 de lei, de asemenea a fost reținut și un permis de conducere.

Polițiștii au depistat în trafic doi bărbați din județul Gorj, care transportau 167 de kilograme de pește, specia caras, fără documente de proveniență. A fost întocmit un dosar penal, pentru braconaj piscicol, în baza O.U.G. 23/2008  privind pescuitul și acvacultura.

De asemenea, s-a dispus confiscarea întregii cantități de pește, precum și ridicarea în vederea confiscării a autoturismului folosit la transportarea peștelui.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.