Actualitate
Vâlcea: Acțiuni pentru verificarea taxiurilor

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru verificarea legalității desfășurării transportului în regim de taxi și eliminarea pirateriei în domeniu. 

La data de 18 februarie a.c., în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, din care 16 în baza Legii nr. 38 din  2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere

 

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

 

Totodată, polițiștii au imobilizat 6 autovehicule folosite la practicarea ilegală a taximetriei și au retras 2 autorizații de taxi.

 

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.